Afgelopen vrijdag 4 oktober heeft Gebroeders Jonk BV van de Burgemeester van Edam-Volendam het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Het bedrijf bestaat dit jaar precies een eeuw.

Marcel Jonk: “We zijn supertrots en dankbaar dat we dit samen hebben weten te bereiken.” De grondlegger Willem Jonk start het bedrijf in september 1924 en ondertussen is de vijfde generatie alweer in het bedrijf werkzaam.

De huidige directie, bestaande uit Marcel, Sandra en Luc Jonk, hecht grote waarde aan hoogwaardige samenwerkingsverbanden met afnemers. Dankzij de eigen productie- en afwerking faciliteiten in Volendam is Gebroeders Jonk in staat om flexibel in te spelen op de persoonlijke wensen van de eindgebruiker. Door nauwe samenwerking hebben ze een sterke band met hun klanten opgebouwd, wat hen in staat stelt voortdurend te verbeteren en aan de behoeften te voldoen. Het bedrijf is hierdoor gegroeid tot een leverancier die voor de betere beddenspeciaalzaken van het midden tot het topsegment.

“Vanwege dit jubileum lanceren we onder de naam Centuro een speciaal dekbed en kussenpakket. Bij aanschaf van deze producten ontvangt de consument een pakket van Atelier Rebul van ons cadeau.” Op de foto hierboven een mooi beeld uit het archief van het familiebedrijf uit Volendam.